måndag 22 september 2014

grupper

 Det blev höst idag. Fick springa in på HM på lunchen för att fylla på med extrafleece och vantar till barnen, funkar ju absolut med höstkläderna ett bra tag till men när temperaturen kryper neråt och det blåser kallt om öronen behöver de förstärkning. Vill ju förstås undvika att nån i familjen blir sjuk!

I helgen plockade vi (jag…) undan blommor och möbler från altanen och balkongen. Det lilla som får vara kvar ute ett tag till grupperade jag i tregrupper på fram- och baksida. Framsidan har en hängsälg, en gul höstaster och cerise pelargon (älska färg!) i grupp, på baksidan står olivträden bredvid varandra och ser lite lagom spretiga ut.
Hoppas ni har en fin måndagskväll!

20 kommentarer:

 1. Ja, hösten kom verkligen idag. Blåst och kalla vindar. Jag måste också leta fram extra vantar, mössor och fleece. Dock gillar jag hösten med tända ljus och mys inne.
  Ha en trevlig kväll!
  /Melinda

  SvaraRadera
 2. Ja, idag kom den....hösten..... Hu vad det blåser och är kallt!! Jag tänkte också på det där med fleece....har lite kvar som passar från i våras, men det blir nog en del nyinköp ganska snart!
  Kul att du kikade in hos mig!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 3. Ja jag plockade in alla mina pelargoner i kväll. De vill jag inte ska frysa om det nu blir frost. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Fint med grupper... Ja, idag funderade jag på höstskor till barnen, man börjar ju bli lite sugen på sånt nu.
  Jag redigerar alla mina bilder i ett program som heter photoscape, det är ett gratisprogram som är enkelt att ladda ner. Perfekt att göra olika enkla redigeringar i :-)

  SvaraRadera
 5. Så fint ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
 6. Här kom hösten idag med! Vantar och mössor är nu framtagna till barnen för i morgon...
  Hoppas bara inte att mitt olivträd fick en chock inatt... +1 visade det imorse

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 7. Ja här blåser det halvt storm o är iskallt, så till helgen åker alla utemöbler in. Oj hoppas nu mina olivträd har klarat sig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Hösten kom fort, fick snabbt rota fram mössor mm.
  Men gillart ändå;)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Det blev en sån tvärvändning från en dag till en annan! för fem dagar sen hade jag sommarklänning och badade i havet! sen två dagar senare tjockjacka på jobbet!

  Önskar dig en fin helg! Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Höst och kyligt med minusgrader på natten har det varit här....men nu är det mildare igen...har varit på landet idag och plockat bort alla sommarblommor som hade frusit....solen sken och det var vindstilla , sen tog vi en promenad ner till havet, som var alldeles lugnt...såå härligt ;)...gillar hösten ;)...
  Kram bia

  SvaraRadera
 11. Höstfixa är ganska mysigt det med. Kram Åse

  SvaraRadera
 12. Mysigt med höstfix... då är det dags att tända lite ljus inne och bara vara :)

  Men nu var det ett tag sedan du gjorde det och ljusen brinner nog för fullt inne just nu *ler*

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 13. Tittar in och önskar G O D J U L!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 14. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvaraRadera
 15. gercekten guzel bir profesyonel bir yaklasım olmus

  SvaraRadera